Bombs speelt ‘Levenslang’

Na “Souvenirs”, de jubileumvoorstelling van BOMS in 2017, werd het tijd voor een fonkelnieuwe musical, op het lijf geschreven van deze getalenteerde groep zangers, dansers en spelers. Het resultaat: de musical LEVENSLANG.

In deze musical maken we kennis met de bewoners van vrouwengevangenis De Sluis. Dit huis van bewaring wordt bevolkt door vele kleurrijke types: van de opvliegerige Bertha tot de lieve oude Elisabeth, van de verslaafde Maria tot de altijd zieke Willy. Ook onder het personeel vinden we de meest uiteenlopende karakters, elk met een eigen verhaal.  Onder hen: de bikkelharde vrouwelijke directeur Baay.

Uitvoering in de Felison Cruise Terminal aan de Cruiseboulevard 10, IJmuiden op  donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 november om 20.00 uur en op zondag 19 november om 14.00 uur. Kaarten via  mailadres info@musicalgroepboms.nl, via de website www.musicalgroepboms.nl of telefoonnummer 06-13033080 (Hanneke).