Opbrengst Velsen Kalender naar De Heideberg

Telstar-aanvoerder Frank Korpershoek die met de bal aan de voet hoog boven het Rabobank IJmond Stadion zweeft, een jongetje dat met een bootje in een mini-versie van de zuidersluis speelt en een meisje dat op een koord tussen de watertoren en het stadhuis balanceert.

Een kalender met foto’s van Velsen is niet uniek, maar de manier waarop fotograaf Ed Geels een aantal bekende plekken in beeld heeft gebracht is dat wel degelijk. Dat geldt ook voor het feit dat de volledige opbrengst naar een goed doel gaat: Hospice De Heideberg in Santpoort-Noord.

De Velsen Kalender 2019 wordt op woensdag 14 november gepresenteerd bij Telstar. Iedereen is hier van harte welkom! Het stadion gaat om 19.30 uur open en de presentatie start om 20.00 uur. Na afloop worden de unieke kunstwerken in groot formaat geveild. De opbrengst hiervan gaat uiteraard ook naar Hospice De Heideberg.