A Song Journey en het Arcadië Trio in ‘t Mosterdzaadje

A Song Journey en het Arcadië Trio in ‘t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Op vrijdag 9 november om 20.00 uur wordt het derde deel van A Song Journey gelanceerd in ‘t Mosterdzaadje. Onder de titel ‘Love and Loss’ gaat in beeld en geluid de reis door het Grote Amerikaanse Songbook. Jan Donkers vertelt en de muziek en beelden zijn van de gitaristen / zangers Abel de Lange, Edo Donkers en Louis Ter Burg .

‘t is better to have loved and lost, than never to have loved at all.’ Dat schreef de dichter Alfred Tennyson al 169 jaar geleden, en gelijk had hij.
Het gaat vaak mis als de geliefde niet langer om je geeft maar ook de liefde voor het vaderland loopt vaak uit op verlies. Luister naar wat Greg Trooper, Nathan Bell en Merle Haggard daarover te zeggen hebben.

Het befaamde Arcadië Trio is op zondag 11 november om 15.00 uur te gast in ‘t Mosterdzaadje. Het bestaat uit klarinettist Steven Geraads, cellist Timothée Busch en pianiste Henriëtte Wirth. Drie toptalenten die tijdens hun studie een samenwerking aan gingen en al in 2011 hun debuut in Vredenburg maakten. Uitgevoerd worden de geliefde trio’s van Beethoven, Bruch en Schumann.

‘t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord is vanaf een half uur voor aanvang open.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.