Integrale herhaling raad 1 november

Integrale herhaling raad 1 november
Foto: RTV Seaport

De gemeenteraad heeft donderdagavond ingestemd in met de bouw van drie nieuwe flats aan de Orionweg en het daarbij behorende bestemmingsplan. Ook het bestemmingsplan Velserbroek is aangenomen. En de raad nam moties aan waarin de betreffende wethouders aangemoedigd worden het standplaatsenbeleid voor kiosken onder de loep te nemen en kritisch na te gaan of er ongeoorloofde prijsafspraken zijn gemaakt tussen aanbieders in de jeugdzorg.

Dat zijn in een notendop de belangrijkste uitkomsten van de raadsvergadering van 1 november, waarvan de agenda niet veel voorstelde maar die vanwege de vele vragen van de raadsleden in het actualiteitenuurtje, een amendement en twee moties en soms fel debat daarover toch nog meer dan twee uur duurde. RTV Seaport zond de vergadering live uit en de verslaggevers van Raadsplein TV namen diverse interviews af. Hieronder is dat allemaal terug te zien in de integrale uitzending: