Taxateur Arie Molendijk morgen in IJmuiden

Taxateur Arie Molendijk morgen in IJmuiden
Foto RTV Seaport/PR

Denkt u zeldzame boeken, bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten of prenten in uw bezit te hebben?
Schroom dan niet om langs te komen voor een taxatie bij de bekende taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam.

Morgen dinsdag 16 oktober komt hij naar het restaurant van het Apollo Hotel, Kennemerboulevard 250 van 13.00 tot 16.00 uur. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van 1 tot ca. 10 boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Informatie via de site: www.molendijkboeken.nl