Zonnig Pinkenweekend Naaldkerk in Santpoort

Zonnig Pinkenweekend Naaldkerk in Santpoort
Foto RTV Seaport

De Naaldkerk in Santpoort heeft afgelopen zaterdag de deuren open gehad voor het 85e Pinkenweekend.   De dag werd geopend door Ivar Molenaar, 11 jaar oud. Hij speelde als openingsmuziek trompet (stuk Rolo Massini), en deed dat zeer knap. Hij speelt bij Soli in IJmuiden, en vertelde dat zijn favoriete stuk ‘Accidentily in love’ is. Een veelbelovend talent in Velsen! Om 09.00 uur werd het Pinkenweekend officieel geopend door de burgemeester van Velsen, Frank Dales. Het was ouderwets druk rond en in de Naaldkerk en voor het eerst werd er ook een kindervrijmarkt rond de kerk georganiseerd. Verder was er een Rad van Fortuin, een geschenkenveiling , muzikale optredens (Ed Idema en Anita Sanders – Jukebox from the Heart – speelden de ochtend muziek op verzoek), kramen van biologische producten zoals jam, curiosa en boeken. Mede dankzij de vele sponsoren en alle vrijwilligers werd er ruim 11.500 euro voor het onderhoud van de prachtige Naaldkerk binnengehaald.