IJmuider Zee- en havenmuseum extra open

IJmuider Zee- en havenmuseum extra open
Foto: IJmuider Zee- en Havenmuseum

De komende twee weken, van zaterdag 13 oktober tot en met zondag 28 oktober, is het museum alle middagen geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur (behalve de maandagmiddag). Beleef ook met kinderen een leuke middag met een speurtocht of het ‘sleepbotenspel’ in de tentoonstelling ‘50 jaar Iskes’. Bekijk foto’s en film van de nieuwe expositie ‘Opstand in IJmuiden’, over de strijd en inspanning om het museum op en in te richten. Bezoek de nieuw ingerichte loodsenzaal en leer over het werk van loodsen, maar ook van vletterlieden en de KNRM. Klim naar de gerenoveerde toren en geniet van het grandioze uitzicht. Op zaterdagmiddag 27 oktober is het motorendraaimiddag. Kortom genoeg redenen om deze vakantie het museum (weer) eens te bezoeken.