Pinkenweekend Naaldkerk in Santpoort-Noord

Pinkenweekend Naaldkerk in Santpoort-Noord
Foto: RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer

Op zaterdag 13 oktober vindt rond de Naaldkerk in Santpoort-Noord voor de 85ste keer het pinkenweekend plaats met de traditionele markt. Rond 09.00 uur wordt de markt officieel geopend door de Burgemeester Frank Dales.

Voor de eerste keer is er een kindervrijmarkt in de pastorietuin. Waarvoor nog een paar plekken vrij zijn. Aanmelden via vrijmarkt@olvab.nl. In de kerk zijn diverse muzikale optredens en de goederenveiling start om 13.00 uur van alle gratis beschikbaar gestelde goederen.

Verder is de rouwhuiskamer van Alice Loeters (Persoonlijke Uitvaartzorg), die gehuisvest is in de kerk, van 10.00 u tot 13.00 u te bezichtigen en kan van 10.00 tot 15.00 uur het Bijna Thuis Huis “de Heideberg”, wulverderlaan 1 bezocht worden.

Zondag om 13.00 uur gaat de traditionele Bridge & Klaverjasdrive van start. Opgeven kan bij klaverjas@olvab.nl en bridge@olvab.nl

De totale opbrengst van het pinkenweekend is geheel voor het onderhoud van de Naaldkerk.