Rigo Verffabriek viert 80ste verjaardag

Rigo Verffabriek viert 80ste verjaardag
Foto RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer

De derde generatie Van Westerhoven is nog net zo ondernemend en creatief als de oprichters van het familiebedrijf. Want ter gelegenheid van het 80-jarig jubileum van Rigo Verffabriek hadden de broers Toon en Machiel het bedrijfsterrein afgelopen zaterdag ingericht als feestterrein met foodtrucks, verrassende acts, een springkussen, tafelvoetbal en een bar waar de genodigden konden bijkletsen.

De sfeer was top en het weer werkte duidelijk mee. Het personeel overhandigde de directie een cadeau in de vorm van een houten sculptuur met de afbeelding van de twee directeuren van de eerste generatie en een houten gedenkbank.

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 in IJmuiden verf-, olie- en lakproducten maakt. Het bedrijf streeft ernaar dat zo vooruitstrevend, milieubewust en oprecht mogelijk te doen.

Zie hieronder foto’s en een videoreportage, gemaakt door Chris Hoppenbrouwer en Anita Sanders: