Hardlopen op verlichte atletiekbaan

Hardlopen op verlichte atletiekbaan
© RTV Seaport / Karin Dobber

De tijd van donkere avonden is aangebroken. Voor veel hardlopers is dat een reden om de hardloopschoenen in de kast te laten staan. Dat hoeft nu niet meer.  Deze winter kan je ’s-avonds trainen op de verlichte baan van atletiekvereniging Suomi in Santpoort. Vergeet de stoepranden, het lokale bospaadje of het donkere fietspad. 

Naast goed zicht krijg je op onze atletiekbaan training van een ervaren hardlooptrainer. Je maakt sneller progressie doordat actief wordt gewerkt aan looptechniek en houding. Ook doe je intervaltrainingen: dit is de meest effectieve manier om aan je snelheid te werken. Ben je eenmaal op snelheid? Op de baan hoef je nooit meer te stoppen voor overstekend verkeer!

De training op de baan bij AV Suomi gaat altijd door en het is er gezellig. Voor meer informatie of inschrijven kijk op www.avsuomi.nl