Het Techport Netwerk Event

Samenwerken, vertrouwen hebben in elkaar en in gezamenlijkheid werken aan oplossingen voor complexe vraagstukken. Volgens de sprekers op het drukbezochte Techport Netwerk Event vormen die elementen de sleutel tot het succes van een sterke Techport-regio.

De bijeenkomst in de Wereld van Staal, het tijdelijke festivalterrein van het jubilerende Tata Steel, stond in het teken van de uitdagingen en kansen waar de maakindustrie en smart maintenance industrie de komende jaren mee te maken krijgt, zoals slim datagebruik, robotisering en het opleiden van vakbekwaam personeel.

Het event op woensdag 26 september was bedoeld voor de MKB-bedrijven in de maakindustrie en smart maintenance. De presentatie van het Techport Netwerk Event was in handen van journalist en publicist Charles Groenhuijsen.