Tussen hemel en aarde in ‘t Mosterdzaadje

Tussen hemel en aarde in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Vrijdag 21 september om 20.00 uur wordt  in ‘t Mosterdzaadje kennis gemaakt met een ensemble dat bestaat uit een verteller, een pianiste en een zanger.

Zij nemen het publiek in dit concert mee in de muziek en de levens van componisten. Jeannette Kesseler, pianiste en componiste deelt tevens haar eigen muziek. Muziek tussen Hemel en Aarde van o.a. Pergolesi, Purcell, Handel, Schumann, Brahms, Kesseler, Fauré en Satie.

Maar ook de bewerking van het gedicht dat Annie M.G.Schmidt schreef: De Boemeltrein. De lyrische tenor Daniel van Kessel kan met zijn bijzonder mooie stem vele stijlen vertolken en Gertjan Laan staat bekend als een meesterlijk verteller. Het belooft een feestelijk programma te worden waar originaliteit, expressie, humor en schoonheid met het publiek wordt gedeeld.