Jong én oud fitter met nieuwe sportpas

Jong én oud fitter met nieuwe sportpas
foto gemeente Velsen

Aanstaande maandag overhandigt sportwethouder Bram Diepstraten de eerste Sportpas Velsen nieuwe stijl aan kinderen op basisschool de Hoeksteen in Velserbroek. En later dit jaar komt er ook een soortgelijke pas voor volwassen en senioren.

Dankzij de sportpas hebben basisschoolleerlingen de afgelopen jaren kennis kunnen maken met de vele mooie sporten die de gemeente Velsen rijk is. Dit schooljaar hebben de ondersteunende brochure en website een facelift gekregen. De website is nog makkelijker te gebruiken en de brochure heeft een nieuwe uitstraling.

Om naast de jeugd ook alle andere Velsenaren vitaler te maken, komt er een specifiek sport- en beweegaanbod voor volwassenen en senioren. Nog dit jaar zal dit via een brochure én de website worden getoond.

Kinderen kunnen nu al met twee tot wel vijf verschillende sporten kennis maken. In de brochure staat alle informatie, ook over buitenschoolse sportactiviteiten zoals de Sportmix en Schoolsportkalender. De Sportmix kost één tot drie euro per keer.

Voor meer informatie en inschrijving zie www.sportpasvelsen.nl – op deze website kunnen organisaties en verenigingen ook hun sport of activiteit aanmelden.