45 nieuwe woningen in Velsen-Noord

45 nieuwe woningen in Velsen-Noord
© RTV Seaport / PR

Maandag 17 september is de koopovereenkomst getekend voor de locatie Triangel Stratingsplantsoen in Velsen-Noord. Projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout heeft de locatie aangekocht van de gemeente Velsen.

Namens Timpaan tekende algemeen directeur Ingeborg de Jong, namens de gemeente wethouder Sebastiaan Dinjens de overeenkomst. Op de locatie was tot 2015 een basisschool gevestigd.

In de eerste plannen gaat de ontwikkelaar uit van 45 woningen. De woningen die gerealiseerd worden zijn voornamelijk woningen in het middeldure huursegment. Daarnaast gaan er naar verwachting vier woningen in de verkoop. Alle woningen wordt zonder gas opgeleverd. De aannemer van het project is KBK-Bouwgroep uit Volendam. De betrokken partijen gaan in de komende maanden de plannen verder uitwerken. Als alles volgens planning verloopt kan de bouw van de woningen eind volgend jaar worden gestart.