Mariska van Kolck gast in ‘SpiritualiTijd’

Mariska van Kolck gast in ‘SpiritualiTijd’
©RTV Seaport / PR

Musicalster/zangeres Mariska van Kolck gast in radioprogramma ‘SpiritualiTijd’

Maandagavond, 24 september 21:00 uur, is musicalster/zangeres Mariska van Kolck gast in radioprogramma ‘SpiritualiTijd’. Mark Metselaar praat met Mariska van Kolck over wat haar inspireert en bezielt. Ze speelde in vele musicals en theaterprogramma’s als: ‘De Jantjes’, ‘Beauty and the Beast’, ‘Oliver’, ‘Ciske de Rat’ en ´Chicago´. Voor o.a. deze laatste twee ontving zij een Musical Award. Binnenkort is zij te zien in de muzikale komedie ´Liften´ en speelt zij de rol van ´Kniertje´in de musical´Op Hoop van Zegen´. Natuurlijk is er in het programma ook veel muziek van haar te horen. (Herhaling, dinsdag 25 september 21:00)
Presentatie/interview: Mark Metselaar
Techniek: Nico van der Plas