Alzheimer Trefpunt in bibliotheek

Alzheimer Trefpunt in bibliotheek
© Alzheimer Nederland

Dinsdag 18 september om 19:30 uur (welkom vanaf 19:00 uur) is het volgende Alzheimer Trefpunt in Velsen,  het onderwerp is: “Wie regelt de financiën als ik het niet meer kan?”.

Er komt een moment dat u zelf of uw naaste met dementie de financiële zaken niet meer zelf kan regelen. Om alle rechten te beschermen moeten deze zaken op een goede manier geregeld worden. Bent u er op tijd bij, dan kan de persoon met dementie zelf de regie nemen en alles hiervoor vastleggen. Wacht u te lang, dan moet de kantonrechter een vertegenwoordiger voor de financiële zaken benoemen.Maar op welk tijdstip kunt u hier het beste mee beginnen? Hoe maak je dit bespreekbaar? En welke mogelijkheden zijn er om de financiën van mensen met (beginnende) dementie goed te regelen?

Gespreksleider Mick Flieringa gaat hierover in gesprek met een deskundige gastspreker. Hierna is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

W