Flats Orionweg werpen schaduw vooruit

Flats Orionweg werpen schaduw vooruit
Impressie Woningbedrijf Velsen

De schaduwen van de drie geplande nieuwe flats aan de Orionweg blijken een struikelblok, dat nader moet worden onderzocht voordat de bouw start. De gemeenteraad wil een beter onderbouwd plan voor de 1 miljoen euro die het college wil investeren in het maatschappelijk vastgoed.  En de raadsleden zijn positief kritisch over de city marketing ‘Punt IJmuiden’ en de wijze waarop het college de begroting 2019 wil ‘inkleuren’.

Dit zijn in een notendop de belangrijkste uitkomsten van de vier sessies die donderdagavond 13 september werden gehouden in het gemeentehuis van Velsen. Raadsplein TV was er live bij, de belangrijkste interviews alsmede de integrale uitzending zijn terug te zien bij Uitzending Gemist op de website. Op onze zender wordt de uitzending herhaald op zondag en maandag om 10 uur, dinsdag om 17 uur en donderdag om 19:20 uur.