Vrienden van Amstel Live mogen vliegen

Vrienden van Amstel Live mogen vliegen
PR foto Vliegende Vrienden van Amstel Live

Even leken de dreigende stakingsacties van de politie een stok tussen de wieken te steken. Maar het eenmalige muziekevenement Vliegende vrienden van Amstel Live, komende zaterdag 15 september op het evenemententerrein Velsen Valley in Spaarnwoude, gaat door. De gemeente geeft groen licht voor de take-off.

Burgemeester Dales heeft met de politie, het Openbaar Ministerie en de organisator overlegd en daarnaast contact gehad met de  burgemeesters van Zwolle en Eersel, waar het evenement ook wordt gehouden. Zij hebben met elkaar geconcludeerd dat het veilig genoeg is om het door te laten gaan. Bij calamiteiten komt de politie immers toch wél in actie, staking of niet.

Vliegende Vrienden is een eenmalige unieke gebeurtenis vanwege het gezamenlijke jubileum van De Vrienden van Amstel Live en The Flying Dutch. Een keur van Nederlandse top-artiesten, waaronder Anouk, Blof, Nick & Simon, Guus Meeuwis en Marco Borsato, vliegt met de helikopter een rondje Nederland en doet daarbij drie podia aan. Een daarvan staat dus in Spaarnwoude. Zie voor het volledige programma, kaartverkoop en meer informatie over het bijna uitverkochte evenement www.vliegendevriendenvanamstel.nl