Expositie Femme Fatale in de Bibliotheek

Expositie Femme Fatale in de Bibliotheek
Foto RTV Seaport/PR

Kunstenares Anouk van Marsbergen – Even exposeert in de maand september in de Centrale Bibliotheek aan het Dudokplein in IJmuiden. Deze veelzijdige dame schildert volgens eigen zeggen ‘alles wat los en vast zit’.

‘Maar de fascinatie voor de vrouwelijke lijnen heb ik al heel lang, ook door mijn werk als bellypainter weet ik als geen ander dat geen vrouw hetzelfde is en dag heb ik in deze werken trachten vast te leggen.’

Met deze nieuwe expositie probeert Anouk het publiek te verleiden, te verrassen en uit te dagen. Geïnspireerd door de schoonheid en de kracht van de vrouw in al haar vormen en verschijningen. Te bezichtigen tijdens openingsuren van de bibliotheek van IJmuiden.
Voor meer info over Anouk: www.bollepret.nl