Edwin Evers Band en Pete Philly bij 2Generations

Edwin Evers Band en Pete Philly bij 2Generations
Foto RTVB Seaport/PR

Op zaterdag 1 september vindt aan de Veerplas in Haarlem het allereerste zomer openluchtconcert van 2Generations plaats. “Een uniek concert als afsluiter van de zomervakantie”..

Naast Edwin Evers en zijn Band staat Nederlands bekendste remixer Ben Liebrand geprogrammeerd. Voor velen een bekende naam ook al doet hij sinds zijn emigratie naar Canada nauwelijks nog optredens in Nederland.

Ook Pete Philly keert na een periode van afwezigheid weer terug op het podium. Hij is vastbesloten om het publiek omver te blazen met zijn nieuwe sound. Daarnaast staan Dj’s Amir Charles en Barry Brand op de line-up en wordt de avond spectaculair afgesloten.
Voor kaarten Zie www.2generations.nl