Netwerkorganisatie kunstform van start

Netwerkorganisatie kunstform van start
© RTV Seaport / fotografie Dané Vonk

Na een onzekere en turbulente periode waarin de gemeenteraad haar vertrouwen in een voortbestaan van het Kunstencentrum definitief opzegde werd het faillissement voor de stichting onvermijdelijk. Stichting Bibliotheek Velsen nam de gehele boedel van het KCV over. Met de nieuwe stichting KUNSTFORM is de doorstart officieel ingezet om een bijdrage te blijven leveren aan de cultuursector van Velsen.

Bij KUNSTFORM is iedereen welkom om zichzelf in de breedste zin van het woord te ontplooien. Zie het als een ‘platFORM’ voor talentontwikkeling en vrije tijd. Hier is ruimte voor perFORMing, transFORMatie, maar bovenal plezier binnen de diverse kunstvormen.

Voor vragen en meer informatie is de administratie per e-mail bereikbaar: kunstform@bibliotheekvelsen.nl . Binnenkort is KUNSTFORM ook weer telefonisch bereikbaar via 0255-510684 (maandag t/m donderdag vanaf 12:00 uur).