Nieuwe overeenkomst IJmond Bereikbaar

Nieuwe overeenkomst IJmond Bereikbaar
© RTV Seaport / PR

Met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst voor IJmond Bereikbaar, is de regionale samenwerking tussen de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen, de Omgevingsdienst IJmond en het bedrijfsleven officieel verlengd tot en met 2021.

Naast de gemeenten, Omgevingsdienst IJmond en Tata Steel hebben ook de Provincie Noord-Holland, de OV IJmond en VNO-NCW-west zitting in het Platform. Samen hebben zij de afgelopen vier jaar  goede stappen gezet voor een bereikbare en vitale regio. Dat maakt de IJmond aantrekkelijk voor bedrijven om hier te blijven en uit te breiden en voor nieuwe bedrijven om zich te vestigen. En dat in een gebied waar het voor de inwoners plezierig wonen, recreëren en werken is.