Koffieconcert Dorpskerk Santpoort

Koffieconcert Dorpskerk Santpoort
© RTV Seaport

In de Dorpskerk Santpoort klinkt op zondag 29 juli het unieke samengaan in klank van harp en fluit. Tijdens het Koffieconcert zullen de topmusici Dasha Beltiukova (fluit) en Mirjam Rietberg (harp) het publiek meevoeren op een betoverend mooie reis door de tijd. Van Barok tot Bordeel 1900. Van Bach tot Piazzolla.

Mirjam en Dasha spelen al samen vanaf hun studietijd aan het conservatorium. Professioneel en tevens in vriendschap muziek maken geeft een samenspel dat naadloos op elkaar aansluit. Voor het publiek een oorstrelende muziekbelevenis.
U kunt onder andere genieten van een prachtige fluitsonate van Bach, een stuk van Jules Massenet, Le Rossignole van Alexander Allyabiev en tot slot nog het werk Sergei Beltiukov.

Kaarten kunnen gratis worden opgehaald op 21 juli!