Afscheid directeur Nelie Groen

Afscheid directeur Nelie Groen
© RTV Seaport / PR

Op 12 juli nemen het Technisch College Velsen en het Maritiem College IJmuiden afscheid van de directeur Nelie Groen. Nelie is 6 jaar directeur geweest van het TCV, MCIJ en Tender College en heeft in de regio samengewerkt met bedrijven, overheid en andere scholen om goed technisch en maritiem onderwijs te ontwikkelen en uit te voeren.

Nelie wordt bij TCV en MCIJ opgevolgd door Frank Out, voormalig afdelingsdirecteur bij het Fioretti College in Hillegom en sinds 2 jaar al werkzaam als locatieleider van de scholen aan de Briniostraat. In het Tender College zal Ron Pluimert locatie directeur worden.

Donderdag 12 juli is er een receptie van 16.00 tot 18.00 uur in het TCV, aan de Briniostraat  in IJmuiden. Daar zijn de regionale werkgevers en andere belanghebbende uitgenodigd om afscheid te nemen van de vertrekkende directeur en kennis te maken met de nieuwe locatie directeur.