Koop TV-zendtijd op het Havenfestival

Koop TV-zendtijd op het Havenfestival
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Je oma de groeten doen? Uw kleinkind feliciteren met haar diploma? Leden of vrijwilligers werven voor het zangkoor of de sportclub? Uw evenement aankondigen? Of jezelf presenteren als stand-up comedian? Koop dan tv-zendtijd tijdens het Havenfestival en steun daar bovendien RTV Seaport mee.

Op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni is de lokale omroep van 12 tot 17 uur aanwezig op de markt op de Trawlerkade. Een van de camerateams maakt opnames op verzoek. Daarvoor wordt een vergoeding gevraagd van 2,50 euro per vijftien seconden, waarbij een maximum geldt van één minuut (dus tien euro). De filmpjes worden in de weken na het Havenfestival regelmatig uitgezonden en zijn dan bovendien op elk gewenst moment op www.rtvseaport.nl te zien.

Er gelden een paar regels: de boodschap moet positief zijn, grof, beledigend of racistisch taalgebruik is niet toegestaan, de tekst mag niet louter commercieel zijn en er moet aan de privacyregels worden voldaan. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar is aan te raden als u zeker wilt zijn van uw zendtijd. Stuur dan een mailtje naar nieuws@rtvseaport.nl om een afspraak te maken.

%d bloggers liken dit: