Punt IJmuiden komt met tweede magazine

Punt IJmuiden komt met tweede magazine
Foto PR

Op donderdag 21 juni valt het tweede nummer van het Punt IJmuiden Magazine op de mat bij alle Velsenaren. Ook ligt het blad op koffietafels bij leuke hotspots in Velsen, Amsterdam en Haarlem.

Dit keer is het een echt zomernummer met heel veel over wat er allemaal in Velsen te doen is deze zomer. Als bonus zit in het hart van dit magazine de uitneembare Rauw aan Zee-evenementenkalender.

Punt oftewel .IJmuiden magazine is een uitgave van Citymarketing IJmuiden. In januari vorig jaar verscheen het eerste nummer. Het magazine dat nu uitkomt is een echt zomernummer met vooral zomerse onderwerpen, evenementen en activiteiten. Maar ook de (zee)haven, gebiedsontwikkelingen, goed wonen en gewoon genieten komen aan bod. Verteld door bijzondere, bekende en minder bekende Velsenaren. Mensen op de werkvloer bij het uitoefenen van hun beroep of hobby bijvoorbeeld. Hierdoor wordt het magazine bereikbaar en aansprekend voor iedereen.

Mocht je het magazine niet hebben ontvangen, dan kun je vanaf 21 juni op www.ijmuiden.nl de digitale versie bekijken. En bij Uitzending Gemist is onze serie over de bestuursleden van Citymarketing IJmuiden te zien.