Spirituele Samma Saya beurs in IJmuiden

Spirituele Samma Saya beurs in IJmuiden
Foto: RTV Seaport

Afgelopen zondag 10 juni was er een inspirerende spirituele Samma Saya beurs in IJmuiden. In Zalencentrum Velserduin presenteerde verschillende mediums, paragnogsten, therapeuten zich en werden zij door bezoekers gevraagd om advies, inzicht, of een behandeling zoals bijvoorbeeld Reiki.

De Samma Saya beurs, die vier keer per jaar op een zondag plaatsvind, wordt georganiseerd door Medium/Paragnost/Reiki-Master Thomas Woolthuis. Zondag 30 september is er weer een spirituele beurs van Samma Saya in IJmuiden. Toegang tot de beurs is gratis.

In deze korte reportage een sfeerimpressie van deze spirituele beurs, met o.a. Reiki Master Viola Holt (RTL4 presentatrice van ‘De 5 Uur Show’) en Ton en Hanny Veerkamp (Bekend als ‘De Veerkampjes’ uit het televisieprogramma ‘Man Bijt Hond’) Wat brengt hen op de spirituele beurs in IJmuiden?