Teammanager Telstar overleden na kort ziekbed

Teammanager Telstar overleden na kort ziekbed
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Piet van Oosterom, teammanager van Telstar, is gisteravond op 61-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. Dat meldt de club op zijn website.

“Piet van Oosterom is niet weg te denken bij de Witte Leeuwen”, schrijft de club. “Jarenlang stond Piet langs de zijlijn als teammanager. Eerst vanaf 2002 bij diverse jeugdelftallen, en later bij het eerste elftal. Meer dan 500 wedstrijden bij Telstar heeft Piet van Oosterom op zijn palmares staan. Een man die door ieder geliefd was, met een enorm Witte Leeuwen hart, en enorm gemist zal worden.”

Ook Telstar-voorzitter Pieter de Waard reageert op het overlijden. “Piet is altijd een fantastisch uithangbord geweest voor de club. Harde werker, voor iedereen klaarstaan, maar bovenal een fantastisch mens. We zullen Piet enorm gaan missen, en denken met enkel mooie herinneringen terug aan wat hij ons bracht.”

Bij de laatste wedstrijd was Piet nog aanwezig om zijn Telstar te steunen in de play off wedstrijd. Na de wedstrijd hebben de spelers hun steun weer geuit naar Piet.