Netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties

Donderdagmiddag 7 juni is er een netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties in het kantoor van de Rabobank IJmond in Velserbroek, georganiseerd door We(l)doen IJmond en Stichting Welzijn Velsen. Verenigingen, stichtingen en andere organisaties kunnen zich nog aanmelden.

De netwerkbijeenkomst is in het kader van de Vrijwilligersacademie IJmond. Het thema van deze middag is: ‘Vrijwilligerswerk nu en straks – Vinden en binden van vrijwilligers in een veranderend speelveld’.

Gastspreker die middag is Ronald Hetem, auteur van het Basisboek voor Vrijwilligersmanagement. Daarna zijn er workshops en tevens is er de mogelijkheid voor organisaties om zichzelf te presenteren. Meer informatie en aanmelding: info@vrijwilligersacademieijmond.nl.