Juni concert Ruïne van Brederode

Juni concert Ruïne van Brederode
© RTV Seaport / PR

Zondag 3 juni tussen 11.30 en 13.00 uur geeft Little Breeze op de Ruïne van Brederode, Velserenderlaan 2, Santpoort Zuid. een concert waarin zij haar meest favoriete en mooiste liedjes ten gehore zal brengen.

Little Breeze is een klein, relaxed en loungy akoestisch trio bestaande uit Glenda Lems (zang), Alex Ouwehand (gitaar) en Ron Aarts (bas). Het repertoire dat het trio brengt is zeer gevarieerd en bestaat uit muziek van verschillende artiesten, periodes en genres. Denk hierbij aan muziek van Eva Cassidy, Michael Jackson, The Beatles tot aan moderner werk van Sam Smith of zelfs Britney Spears of Lady Gaga. Little Breeze speelt dit alles in een eigen versie wat voor een mix zorgt van een swingend jazzy geluid tot aan ontroerende popballads. Deze keer met als gastmuzikant drummer Gerard Asselman.