Hippie Market bij Villa Westend

Hippie Market bij Villa Westend
Foto RTV Seaport/PR

Liefhebbers van retro en vintage, handmade, fashion en fairtrade kunnen op zaterdag 2 en zondag 3 juni hun hart ophalen op de Back 2 Hippie Market bij Villa Westend. Het strand aan de Westbroekplas staat dan vol met marktkramen waar leuke items te koop zijn.

Back 2 Hippie betekent twee dagen lang shoppen in Ibiza-sfeer, lekker eten, muziek luisteren, voetjes in het zand en genieten van de heerlijke ambiance die je van Villa Westend gewend bent! Bij de buitenbar zijn het hele weekend zomerse drankjes en cocktails verkrijgbaar. De foodtrucks van Villa Westend zorgen voor lekker hapjes. Kinderen kunnen zich laten schminken, zandkastelen bouwen, grote zeepbellen blazen of zwemmen in de Westbroekplas.
De Back 2 Hippie Market, die wordt georganiseerd in samenwerking met Launique Events, is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 20.00 uur.