Santpoort Food Fest op zaterdag 9 juni

Vorig jaar bleek het een schot in de roos: een culinair feest op het dorpsplein in Santpoort-Noord, een soort mix van het populaire Santhappen van voorheen en een trendy food truck festival van tegenwoordig. Daarom is zaterdag 9 juni vanaf 17 uur de tweede editie van het Santpoort Food Fest.

Het Santpoort Food Fest is een initiatief van vier bevriende ondernemers. Met hun ondernemingen Wijnhuis ten Bilt, Primeurshop Bol en café Bartje en een aantal foodtrucks willen zij de bezoekers in een relaxte setting laten genieten van gevarieerde hapjes en gerechten en een goed glas wijn, een lekker koud biertje of een ander drankje.

De trucks en ondernemers die de organisatoren tot nu toe hebben vastgelegd, hebben net als vorig jaar prikkelende namen als de WorstTruck, Are You in the Mood 4 BBQ, Oesters & Zo, Rolling Roles en Chefs op Wielen. Daarnaast zijn er diverse lokale ondernemers van de partij.

%d bloggers liken dit: