Zonneveld maatschappelijk speler 2017-18

Zonneveld maatschappelijk speler 2017-18
Foto 1963-pictures

Wesley Zonneveld is uitgeroepen tot de Pay2d Maatschappelijk Speler van Telstar in het seizoen 2017-2018. De keeper ontving hiervoor een award en een prepaid creditcard met een mooi bedrag van sponsor Pay2d.

Veel spelers van Telstar voelen zich betrokken bij de maatschappelijke activiteiten van Telstar Thuis in de Wijk en zetten zich daarvoor actief in. Het was daarom niet eenvoudig voor de jury om één speler uit te kiezen. Uiteindelijk viel de keuze op Wesley omdat hij dit jaar vele malen aanwezig was bij diverse programma’s.

Bij Playing for Success was hij regelmatig beschikbaar voor de interview-opdracht en het uitreiken van de certificaties. Hij was scheidsrechter bij de Telstar Street League en hij is ingezet bij clinics en het programma Leven als een Prof voor basisschoolleerlingen.

Wesley kampte het afgelopen jaar met een zware knieblessure. Hij heeft keihard gevochten om volgend seizoen weer fit te zijn en het is dan ook bewonderenswaardig dat hij naast zijn revalidatie zoveel tijd nam voor alle maatschappelijke activiteiten.