Bijeenkomst gebruikers klimaatsystemen

Bijeenkomst gebruikers klimaatsystemen
© RTV Seaport / PR

Voor gebruikers van klimaatsystemen met warmte-koudeopslag (WKO) organiseert Omgevingsdienst IJmond samen met Gebruikersplatform Bodemenergie een bijeenkomst op 30 mei.

Deze bijeenkomst, waarbij ook experts aanwezig zijn, begint om 13:00 uur en is bij de Omgevingsdienst aan het Stationsplein in Beverwijk.

Uit de praktijk blijkt dat WKO-installaties nogal wat uitdagingen met zich mee kunnen brengen. En nu steeds meer ondernemingen en organisaties overstappen op bodemenergie als duurzame energiebron komt er waardevolle, praktische informatie beschikbaar.

U bent van harte welkom om kennis en ervaring uit te wisselen, samen de vinger op de zere plek te leggen en kennis te vergaren van bijvoorbeeld het energielabel, optimalisatie van de klimaatinstallatie en werken met deze vorm van duurzame energie. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de website www.odijmond.nl/wko.