Thalia viert 50 jaar Led Zeppelin

Thalia viert 50 jaar Led Zeppelin
Foto RTV Seaport/PR

Dit jaar zou de rockband Led Zeppelin 50 jaar bestaan. Ter nagedachtenis aan deze legendarische band gaat Thalia dit jubileum voor hun fans groots vieren! Op zaterdag 19 mei komt de Britse tributeband Letz Zep naar IJmuiden om net als in 2015 er een groot ‘Zeppelin’ feest van te maken.

Letz Zep wordt beschouwd als één van de beste Led Zeppelin coverbands ter wereld door critici, Led Zeppelin fans én de meesters zelf: “I walked in, I saw me!”, was de reactie van frontman Robert Plant na het bijwonen van een concert. In de ruim twee uur durende Letz Zep show komt het gehele repertoire van hun idolen voorbij, met zowel hits als ‘Stairway To Heaven’ en ‘Kashmir’ als minder bekend materiaal.

Van uitverkochte arena’s in Parijs en Madrid, grote festivals in Mexico en Venezuela en optredens door heel Europa, overal weten Billy Kulke, Andy Gray en de anderen het ware ‘Zep gevoel’ tot leven te brengen.

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang concert: 20:30 uur
Toegang: € 25,-