Coverband LEFF tijdens pinksterborrel in Café Bartje

Coverband LEFF tijdens pinksterborrel in Café Bartje
Foto RTV Seaport/PR

Coverband LEFF luistert op eerste pinksterdag 20 mei van 17.00 uur tot 20.30 uur de pinksterborrel in Café Bartje in Santpoort op met een muzikaal optreden. De plek van zanger/gitarist Mark Jobs wordt voor één keer ingenomen door Tim Kors, die vanaf de oprichting van LEFF tot 2011 een constructieve bijdrage heeft geleverd aan de muzikale ontwikkeling van de band.

De coverband LEFF bestaat uit zangeres Monique Schade, drummer Frans Looij, bassist Erik Missot, toetsenist/gitarist Ed Idema en Willem Smit (saxofoon/fluit). LEFF laat zich in geen geval in een muzikaal hokje stoppen. Integendeel, met niet aflatend enthousiasme legt het sextet er eer in het gehoor uit z’n dak te laten gaan.

De pinksterborrel in Café Bartje aan de Hoofdstraat 150 in Santpoort-Noord biedt zondag van 17.00 uur tot 20.30 de gelegenheid tot een eerste ontmoeting of een hernieuwde kennismaking met LEFF. De toegang is gratis.