Muziekfort Beverwijk maandelijks café voor muzikanten

Muziekfort Beverwijk maandelijks  café voor muzikanten
Foto: SimonePhotography

Het Muziekfort in Beverwijk opent maandelijks haar deuren als “muzikantencafé” met in principe elke maand een ander programma zoals kick starter, open podium, try outs en snuffelsessies voor nog te starten bandjes.

Op donderdag 17 mei is het Muziekcafé geopend voor alle muziekvrienden en vrienden van de muziek om andere muzikanten en muziekliefhebbers te ontmoeten. Kom luisteren en als je wilt zelf muziek maken. Uiteraard staat er een volledige backline, inclusief drumstel en toetsen!

Het fort ligt aan den Sint Aagtendijk in Beverwijk gelegen tussen de A9, Broekpolder en de Bazaar en is als muzikantencafé geopend op de volgende donderdagen 17 mei, 21 juni en 19 juli van 19.30 tot 00.00. De toegang gratis
Meer info via de website van het Muziekfort www.muziekfort.nl