Met succes afzwemmen in zwembad De Heerenduinen.

Met succes afzwemmen in zwembad De Heerenduinen.
Foto RTV Seaport/PR

Zaterdag 28 april was het een spannende dag voor veel kinderen uit Velsen. Ze waren geselecteerd voor het afzwemmen in het wedstrijdbad van zwembad De Heerenduinen voor het A,B of C diploma. Onder toeziend oog van ouders, opa´s en oma´s hebben de kinderen hun diploma in ontvangst genomen.

Voor het A-diploma slaagden:
Aron Hofstra, Beyza Sarier, Dex de Vroome, Floor van Gaalen, Gloria Touré, Jake Rijbroek, Jamie van den Heuvel, Jason Blanken, Jens de Zwijger, Julia Novak, Kas Meinema, Luuk Hartgers, Lynn Moïze, de Chateleux, Mauro Harmen Heida, Revi Schaap, Sam Bos, Sem Willemsen, Stanley Spoor, Tess van Wetering, Tijn Wijker, Zion Nibte, Jax Baan.
Voor het B-diploma:
Bart Leendert Froger, Boaz Verweel, Chemène van den Akker, Erson Bor, Hisham Alhkatib, Jip Julius Bolwidt, Keano Mantje, Liv Elysa Beeftink, Luuk Jan van Praag, Luuk Jacob van Riessen, Max Daniél Weeda, Ole Maarten van Ravesteijn, Remy Nobels, Sam-Luna de Vreugd, Tim de Vries, Vanity Hassell, Thijs Weeda.
Voor het C-diploma:
Arthur Michiel Kwak, Cas James Dijkstra, Casper Richard van der Bent, Christa Wetting, Eline Timmer, Jordan van der Meulen, Koen Christiaan Wilderom, Lorenzo Piroddi, Martyna Dudka, Tuana Kat, Yuna Louise Dam, Mika van Velsen.