Een nieuwe manager voor het Apollo Hotel IJmuiden

Een nieuwe manager voor het Apollo Hotel IJmuiden
Foto RTV Seaport/PR

Joyce Mol (29) is de nieuwe Hotel Manager van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Zij is doorgegroeid naar deze positie vanuit de Apollo Masterclass. Haar laatste functie was Rooms Division Manager bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade.

Joyce Mol heeft na haar opleiding Hotel & Event Management ervaring opgedaan in diverse functies en afdelingen bij het Haagse hotel van Apollo Hotels. Zij volgt Ivo Fransoo op als Hotel Manager in IJmuiden.

Alexander Kluit, Area Manager van Apollo Hotels maakt trots de interne verschuiving bekend. “Bij Apollo Hotels geloven we dat je moet meebewegen met de wensen en behoeftes van onze gasten. Collega’s met dit zogenoemde Apollo DNA en de juiste ambitie kunnen doorgroeien tot General Manager via het programma in onze eigen Apollo Masterclass met bewezen resultaat.”