RKVV Velsen een mooie avond met sponsoren

RKVV Velsen een mooie avond met sponsoren
foto ingezonden

Woensdagavond 25 april was Koetshuys Nova Zembla op Landgoed Duin en Kruidberg dé locatie voor de ontvangst van ca. 90 genodigden, sponsoren en potentïele sponsoren.

Na opening door voorzitter Marc Bosman, was het woord aan Bernard Lensink. Directeur (en kersverse RKVV Velsen-sponsor) van het Landgoed Duin en Kruidberg. De inleiding was een boeiend betoog over de historie van het landgoed en de locatie, Koetshuys Nova Zembla, in het bijzonder. Bernard vertelde over zijn missie en visie. Het neerzetten van een team medewerkers die net even dat stapje extra doen voordat de gast er naar hoeft te vragen. En dat zo’n stapje extra ook een sleutel tot succes is bij het beoefenen van (team)sport. Maar zijn verhaal had vooral ook als rode draad dat de hekken van het Landgoed altijd en voor iedereen openstaan. En dat het leveren van top kwaliteit geen drempels hoeft te hebben.

Nadat er tussendoor genoeg ruimte was om te netwerken en van de drankjes en hapjes te genieten, werd er door de, in blakende vorm zijnde, avond-voorzitter, Theo Koster, een “rondje RKVV Velsen” gedaan. Middels diverse korte interviews met o.a. Marc Bosman, Paul de Schrijver namens de jeugdafdeling en Johan van den Brink namens de sponsorcommissie. Met de heren en vrouwen-selecties heeft Velsen voldoende ambities. De jeugd is belangrijk voor de toekomst van deze familie-vereniging. Maar ook dat lid zijn van een vereniging als de RKVV Velsen belangrijk is voor jongens en meisjes. Maar alles wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door enthousiasme en financiële bijdragen van het plaatselijke bedrijfsleven. Deze avond in grote meerderheid aanwezig. En voor wie er een spikplinternieuwe sponsor brochure werd gepresenteerd. Voor alle wedstrijden, komend seizoen, van zowel de heren- als vrouwen selectie stelden zich deze avond wedstrijd(bal) sponsoren beschikbaar. En het specifieke sponsorplan, geheel gericht op de jeugd-afdelingen Daar melden zich direct 8 sponsoren voor aan!

Maar natuurlijk draaide het uiteindelijk allemaal om voetbal! Er werd met de naar FC Uitgeest vertrekkende trainer Ton Pronk terug gekeken op 4 jaar RKVV Velsen. Een periode met aansprekende prestaties. Zowel in de competitie als in de beker, waar overwinningen zijn gehaald op diverse hoofdklassers. Aansluitend mocht Martin Haar, zich deze avond persoonlijk presenteren als de nieuwe hoofdcoach voor het komende seizoen. Het publiek kreeg ‘het verhaal’ achter zijn, voor velen, opmerkelijke keuze vóór de RKVV Velsen, te horen. En was daar ook het moment om het contract voor Martin Haar en zijn 2e man Marcel Looij van een handtekening te voorzien.

Het slot van de avond, waar ook vele voor waren gekomen, was gegund aan SC Telstar trainer Mike Snoei. Die zich al de hele avond kon wanen als aanwezige bij een reunie, met zijn oude betaald voetbal maten Ton Pronk en Martin Haar. Ambitie was ook de rode draad in het verhaal van Mike Snoei. Promotie is tenslotte realistisch, gezien de prestaties van de Witte Leeuwen dit seizoen. Telstar is “hot” en daarom was er voor Mike Snoei ook geen ontkomen aan om antwoord te geven op zijn visie voor de langere termijn, sinds ook hij zijn contract met nog 2 jaar heeft verlengd. Maar vooral ook het nieuws van deze woensdag; de serieuze interesse voor Rafael van der Vaart, gaf nog voldoende stof om nog lang over en na te praten!