SpiritualiTijd: Wat inspireert je?

SpiritualiTijd: Wat inspireert je?
© RTV Seaport / privé collectie Mark Metselaar

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van ‘SpiritualiTijd’. In dit radioprogramma praat Mark Metselaar met gasten over wat hen bezielt, inspireert of bezighoud. Mark: “Ik merk steeds weer hoeveel behoefte er is aan een programma over levensbeschouwing en spiritualiteit. Het kan gaan over waar je in gelooft of over je gevoel van wat er meer is tussen hemel en aarde. Of over BewustZijn. Toch is spiritualiteit voor mij in eerste instantie ‘natuurlijk jezelf zijn’ en openminded en met zoveel mogelijk verwondering, liefde in het leven staan.”

Maandag 3 september om 21:00 uur is SpiritualiTijd weer te beluisteren bij RTV Seaport, met wekelijkse gasten als: Alain Clark (foto), Mariska van Kolck en Dennis Alberti. Mark Metselaar: “Dit zijn natuurlijk de bekende namen, maar het programma biedt in principe een podium voor iedereen. Ik doe dan ook graag een oproep. Heb je ook een inspirerend verhaal dat je op de radio zou willen vertellen, laat het me dan weten.”