Introductie-avond bij Odd Fellows

Introductie-avond bij Odd Fellows
© RTV Seaport / PR

Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in hun verenigingsgebouw in Velsen-zuid, is er de mogelijkheid om dit zelf mee te maken op donderdag 5 april  vanaf 19.30 uur in het gebouw van de Odd Fellows aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid.

U wordt ontvangen door leden van de IJmondloge. De eerste kennismaking zal onder het genot van een kop koffie of thee best lukken. Daarna zullen wij ons nader aan u voorstellen met onder andere een stukje geschiedenis over onze organisatie. Zoals ook tijdens een logeavond voor leden gebruikelijk is, gaan wij na de koffie naar boven, naar de ontmoetingsruimte, waar we in alle rust naar wat muziek, tekst en uitleg zullen luisteren. Na afloop van deze bijeenkomst is in de recreatieruimte onder het genot van een hapje en een drankje alle gelegenheid om vragen te stellen.

U kunt zich aanmelden voor deze kennismaking bij de heer B. Wellink, tel. 0251-228268, email: bwellink@zonnet.nl