Noam Vazana te gast bij RTV Seaport

Noam Vazana te gast bij RTV Seaport
© RTV Seaport / Asaf Lewkowitz

Woensdag 4 april 0m 12:00 uur is Noam Vazana gast bij RTV Seaport. Ze is zangeres, componist, trombonist en pianist, woonachtig in Amsterdam en heeft een Israelische afkomst. Presentator Pim Geurts praat met haar over haar leven en carrière in het programma Lunchen met Pim.

Ze studeerde op het Conservatorium van Amsterdam, de Tel Aviv Muziekacademie en de Jerusalem Muziekacademie. Zij won diverse prijzen , stond in de iTunes Top-20, trad op bij North Sea Jazz, in het concertgebouw en speelde samen met o.a. John Clayton, Terell Stafford, Katie Melua, Bobby Mcferrin. Noam componeerde muziek voor films van BBC4 en NPO en heeft de ​Mooie Noten competitie in 2010  gewonnen.

Ze presenteert op vrijdag 13 April 2018 haar nieuwste album ​‘NANI: Andalusian Brew’ in Paradiso Amsterdam, met aansluitend een tournee door Nederland en Europa.