Woensdag feestelijke opening Taalhuis

Woensdag feestelijke opening Taalhuis

Op woensdag 28 maart wordt van 15.00 tot 16.30 uur het Taalhuis Velsen officieel en feestelijk in de Bibliotheek geopend. Uitgenodigde gasten zijn onder andere Conny Braam en wethouder Baerveldt. Er wordt een interview gehouden met een taalambassadeur, en natuurlijk doet de directeur van de Bibliotheek, Tjeerd de Kort een woordje. Het geheel wordt omlijst met muziek, een hapje en een drankje. Iedereen die het Taalhuis een warm hart toedraagt, is van harte welkom.

Het Taalhuis is een plek voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren maar ook een ontmoetingsplek voor taalcoaches met hun maatjes. Daarnaast is het een lokale samenwerking tussen taalaanbieders en organisaties die te maken hebben met mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en digitaal niet vaardig zijn.