Full Count speelt op 1 april bij Bartje

Full Count speelt op 1 april bij Bartje
FOTO PR

Full Count maakt zich weer op voor een aantal leuke optredens in het voorjaar en de zomer. En het is inmiddels een traditie dat de tienkoppige band uit Velsen en Haarlem dat doet met een try-out in café Bartje. Op eerste Paasdag, aanstaande zondag 1 april, speelt de swingende coverband vanaf 17 uur achter het biljart van het bekende café in Santpoort.

Een winterslaap is het niet geweest voor de leden van de Full Count. Integendeel, naast diverse optredens hebben de bandleden de stillere maanden gebruikt om hun repertoire te verversen. Een paar nieuwe covers, zoals Under Pressure van Queen en Hier van Bløf, willen ze nu graag uitproberen voor publiek. Afgelopen zaterdag werd er al opgetreden in het Polderhuis Velserbroek, maar daarbij is nog niet al het nieuwe werk gespeeld.

De komende maanden speelt Full Count op diverse evenementen, zoals op Koningsdag in Driehuis, de Vissenloop en het Havenfestival in IJmuiden en het dorpsfeest in Santpoort. En komende zondag staat de band dus vanaf 17 uur in café Bartje aan het Dorpsplein, Hoofdstraat 150 in Santpoort-Noord.

Zie voor meer informatie www.fulcount.nl en de Facebookpagina van de band.