Eerste lustrumconcert Popkoor MultiVocaal

Eerste lustrumconcert Popkoor MultiVocaal
© Foto RTV Seaport/PR

Popkoor MultiVocaal geeft, onder leiding van Corrie Uijtendaal, op 24 maart 2018 een lustrumconcert in het Thalia Theater te IJmuiden. Het koor, opgericht op 1 april 2013, bestaat op 1 april 2018 vijf jaar. Een mooie reden om een lustrumconcert te geven.

Al maandenlang staan de repetities in het teken van dit concert. Er wordt met hart en ziel gerepeteerd op nieuw repertoire. Daarnaast worden liedjes uit het reguliere repertoire, dat varieert van klassieke popnummers tot eigentijdse hedendaagse nummer, onder handen genomen.

Dankzij het enthousiasme van de leden tijdens de wekelijkse repetities en de inzet van de door leden gevormde commissies heeft MultiVocaal een verrassend programma samengesteld. Het resultaat hiervan is op 24 maart te horen en te zien in het Thalia Theater te IJmuiden.
Kaarten á € 10,- zijn verkrijgbaar via de website www.multivocaal.nl/tickets

%d bloggers liken dit: