Reportage politiek café in Velsen-Noord

Reportage politiek café in Velsen-Noord

Het sluipverkeer, te hard rijden in het centrum, de komst van windmolens en de onevenwichtige samenstelling van de woningvoorraad; dat zijn op dit moment de belangrijkste heetijzers in Velsen-Noord.

Dat bleek tijdens het politiek café, afgelopen woensdag 14 maart in buurcentrum De Stek. Net als vier jaar geleden had het wijkplatform alle tien de politieke partijen uitgenodigd, die komende woensdag deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Zij kregen ’s middags een rondrit langs de knelpunten in de wijk, dat na erwtensoep met brood werd gevolgd door het politiek café. Daarin gingen de kandidaat-raadsleden met elkaar en de zaal in debat over de thema’s milieu, verkeer, zorg en stedelijke vernieuwing. RTV Seaport was erbij en maakte deze reportage:

%d bloggers liken dit: