Trijntje Oosterhuis geeft kaarten weg

Trijntje Oosterhuis geeft kaarten weg
Foto: Carin Verbruggen

Afgelopen donderdag 15 maart was Trijntje Oosterhuis te horen bij RTV Seaport Radio. Presentatoren Pim Geurts en Mark Metselaar hadden een interview met haar. Pratend over haar aanstaande voorstelling ‘Leven van de Liefde’ in de stadsschouwburg Velsen (29 maart), gaf ze spontaan twee kaarten weg voor dit optreden.

Wil jij deze twee kaarten graag winnen? Luister dan naar RTV Seaport. Dinsdag 20 maart om 13:30 worden de kaarten weggegeven aan de eerste beller. Vanaf 13:30 kun je bellen naar de RTV Seaport studio: 0255-577922. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar en ben je donderdagavond 29 maart bij het optreden van Trijntje Oosterhuis in de stadsschouwburg Velsen in IJmuiden.

Met als basis haar onlangs verschenen album ‘Leven van de Liefde’, verrast ze haar publiek met een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandse liedjes. Zoals Trijntje zelf zegt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

%d bloggers liken dit: