Trijntje Oosterhuis te gast bij RTV Seaport

Trijntje Oosterhuis te gast bij RTV Seaport
Foto: Carin Verbruggen

Zangeres Trijntje Oosterhuis is donderdag 15 maart rond 14:30 is te horen bij RTV Seaport. In het radioprogramma Kult-uur hebben presentatoren Pim Geurts en Mark Metselaar een interview met haar.

Dit seizoen toert Trijntje Oosterhuis voor het eerst met een Nederlandstalig programma door Nederland. Met als basis haar onlangs verschenen album ‘Leven van de Liefde’, verrast ze haar publiek met een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandse liedjes. Zoals Trijntje zelf zegt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

Trijntje Oosterhuis treedt donderdag 29 maart op in de stadsschouwburg Velsen.

%d bloggers liken dit: