Telstar neemt revanche in Almere

Vreugde in kleedkamer (Foto Telstar)

Telstar heeft zich maandagavond knap gerevancheerd voor de zeperd van afgelopen vrijdag. In de lastige uitwedstrijd tegen Almere City werd het 2-3. Dezelfde uitslag als vrijdag thuis tegen Helmond Sport, maar nu in het voordeel van de Witte Leeuwen.

In de eerste helft kwam Telstar al vroeg en met enig fortuin op voorsprong door een eigen doelpunt. De eerste helft was verder van beide kanten erg slordig en amper het aankijken waard.

De tweede helft was opwindender. Novakovich scoorde twee keer, waardoor Telstar een kwartier voor tijd op rozen leek te zitten. Leek, want Almere zette nog eens aan en kwam terug tot 2-3. Bij het eerste tegendoelpunt zag keeper Rody de Boer er niet goed uit, maar los daarvan hield hij zijn team met een paar knappe reddingen, waarvan eentje vlak voor tijd, knap overeind.

Daarmee gingen de drie punten mee naar Velsen en dat werd door de spelers en trainers van Telstar in de kleedkamer uitbundig gevierd.